UW KREDIET - snel en betrouwbaar online aanvragen
doorlopend krediet - persoonlijke lening

Het Doorlopend Krediet

Het Doorlopend Krediet is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een flexibel krediet. Deze kredietvorm ondervangt het oversluiten van bestaande leningen, wat (extra) kosten met zich mee kan brengen. Het doorlopend krediet is bestemd voor mensen tussen 18 en 59 jaar met een vast inkomen uit arbeid, die van tijd tot tijd over extra financiŽle ruimte willen beschikken. Het kredietbedrag ligt tussen Ä 5.000 en Ä 75.000. Het opgenomen geld betaalt u maandelijks in gedeelten terug.
U kunt het afgeloste geld vervolgens weer opnemen. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. De rest is vanzelfsprekend onbelast. De rente past zich aan het geldende tarief aan, zodat u dus nooit teveel betaalt.

De aflossing
De maandelijkse aflossing is maximaal 2% van het ten hoogste opgenomen saldo (de kredietlimiet) met een minimum van Ä 50. Een hoger aflossingsbedrag kan ook. Tevens is een aflossing van 1 of 1,5% of een rente krediet mogelijk. Uw persoonlijke wensen zijn bepalend voor de vaststelling van het (voorlopig) maximum bedrag, waarover u denkt te willen beschikken. Maandelijks ontvangt u een rekeningoverzicht, waarop onder meer de afgesproken kredietlimiet, de vastgestelde maandtermijn, het geldende rentepercentage, de in die maand berekende rente, het nieuwe saldo en de dispositieruimte staan vermeld. Opname gaat via een bankpasje. Na het bereiken van de 60-jarige leeftijd zijn opnames niet meer toegestaan. 

Aanvragen voor een lening worden altijd ter beoordeling voorgelegd aan financiŽle deskundigen. Gespecialiseerde medewerkers geven u passend advies en selecteren samen met u de beste oplossing voor uw situatie.